Nieuws

Nieuwe collega

07/10/2019

Vanaf september 2019 start Maaike van der Woude als waarneemster binnen onze praktijk.
Van harte welkom Maaike! Veel werkplezier!

Anja geslaagd voor opleiding echoscopie

12/07/2019

Hoera, op 11 juni is Anja geslaagd voor haar opleiding basis-echoscopie.
Vanaf juli zal Anja ook binnen onze praktijk echo's gaan verrichten.

Gefeliciteerd namens je trotse collega's

Afscheid Pauline

12/07/2019

Lieve mensen,

Ik neem vanaf april afscheid van mijn vak in de huidige vorm bij De Nieuwe Vaart. Ik mag in verband met mijn MS (Multiple Sclerose) geen nachtwerk meer doen en dat is helaas niet te combineren met het werk in onze verloskundige praktijk.

 Van harte heb ik genoten van alle bevallingen die ik mocht begeleiden. Maar het meest kon ik genieten van het persoonlijke contact dat met jullie, (aanstaande) ouders ontstond. Ook als er tijdens de zwangerschap of bevalling moeilijke momenten waren. 

 Hoewel ik afscheid neem van De Nieuwe Vaart, blijf ik me als verloskundige inzetten. In september start ik met de Masteropleiding Verloskunde. Zo kan ik, zij het op een andere manier, met hart en ziel blijven werken in dit prachtige beroep. 

Bedankt dat ik naast jullie mocht staan! En voor iedereen die nog in verwachting is van een wonder en daarin begeleid wordt door mijn collega's: geniet van dit wonderlijke proces en weet dat je bij De Nieuwe Vaart in goede handen bent!

Warme groet,

Pauline Haga

Waarneming Marèl Tiehuis

12/07/2019

Marèl komt de komende weken (tot 20 maart) een aantal diensten voor ons doen. Dat betekent dat zij bevallingen en kraamperiodes zal begeleiden. Op het spreekuur zullen jullie haar dan niet zien. Benieuwd wie ze is? Bekijk hier haar foto.

20 weken echo's

12/07/2019

Ilse is geslaagd voor haar echo opleiding. Vanaf 1 september zal zij de 20 weken echo's uitvoeren, met ons nieuwe echo-apparaat!

Geboorte

12/07/2019

Lieve allemaal,

Gisterochtend, op 13 maart, is om 4u05 aan ons toevertrouwd: Jaïr Benjamin! Jaïr is een prachtig mooi mannetje, hij maakt het goed (en ik ook). We kijken dankbaar terug op een prachtig mooie badbevalling, heerlijk thuis. Het ging overrompelend snel, maar wat een gave, bijzondere ervaring.

Ik wens ieder die nog mag gaan bevallen zo'n mooie ervaring toe!

Vanaf half juni hoop ik weer aan het werk te gaan, maar tot die tijd genieten we eerst van ons kleine mannetje.