Spoed: 06 22491954

Facebook De Nieuwe Vaart

Verzekerd bij Zilveren Kruis Achmea

 

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis Achmea? Dan is deze informatie belangrijk voor jou!

Deze zorgverzekeraars vallen ook onder Zilveren kruis:

Interpolis, Avéro, FBTO, ProLife, OZF en ZieZo.

 

Waar staan wij voor?

Tijdens je zwangerschap en bevalling wil je goed begeleid worden. Bij De Nieuwe Vaart geloven we in persoonlijke zorg: hoe beter wij jou leren kennen, hoe beter we je kunnen begeleiden naar de geboorte van jouw kindje. Die kwaliteit staat bij ons bovenaan.

 

Jouw verzekeraar betaalt ons

Verloskundige zorg kost geld. Om dat te kunnen betalen ben je verzekerd. Jij betaalt geld aan de zorgverzekeraar en zij betalen voor de zorg die jij bij ons nodig hebt.

 

Zilveren Kruis: niet eerlijk

Om de betaling te regelen hebben de verzekeraars een contract met alle verloskundigenpraktijken in Nederland. Behalve Zilveren Kruis Achmea. Zij hebben een aantal praktijken bewust geen contract aangeboden. Dat vinden wij niet eerlijk. Zelf meer winst maken lijkt belangrijker dan kwalitatieve zorg bieden aan aanstaande moeders. Daar zijn wij het niet mee eens: wij blijven staan voor goede zorg aan jou en jouw kindje.

 

Oké, wat nu?

Alle aanstaande moeders en vaders zijn bij ons van harte welkom. Ook als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis. De zorgkosten die je bij ons maakt, krijg je gewoon 100% betaald. Je zult het als Zilveren Kruis-verzekerde alleen zelf moeten declareren. Alle andere verzekeraars regelen dat rechtstreeks met onze praktijk.

 

Hoe je dat moet doen, leggen we je met alle plezier uit. Vraag ernaar tijdens je bezoek.

 

 

Van harte welkom bij De Nieuwe Vaart!

 

Ilse, Zoë en Pauline

Verloskundige Praktijk

De Nieuwe Vaart

 

Latyrusstraat 12E

7701 CX Dedemsvaart

Locatie Nieuwleusen

Sluis 3

 

Omloop 4b

7711 XD Nieuwleusen

Kolfhuur- en verkoop           Inschrijven           Nieuws           Klachtenregeling           Privacy           Contact

Facebook De Nieuwe Vaart