Spoed: 06 22491954

Facebook De Nieuwe Vaart

Nieuws

 

 

Lieve mensen,

Ik neem vanaf april afscheid van mijn vak in de huidige vorm bij De Nieuwe Vaart. Ik mag in verband met mijn MS (Multiple Sclerose) geen nachtwerk meer doen en dat is helaas niet te combineren met het werk in onze verloskundige praktijk.

 Van harte heb ik genoten van alle bevallingen die ik mocht begeleiden. Maar het meest kon ik genieten van het persoonlijke contact dat met jullie, (aanstaande) ouders ontstond. Ook als er tijdens de zwangerschap of bevalling moeilijke momenten waren.

 Hoewel ik afscheid neem van De Nieuwe Vaart, blijf ik me als verloskundige inzetten. In september start ik met de Masteropleiding Verloskunde. Zo kan ik, zij het op een andere manier, met hart en ziel blijven werken in dit prachtige beroep.

 Bedankt dat ik naast jullie mocht staan! En voor iedereen die nog in verwachting is van een wonder en daarin begeleid wordt door mijn collega's: geniet van dit wonderlijke proces en weet dat je bij De Nieuwe Vaart in goede handen bent!

 

Warme groet,

Pauline Haga

 

Waarneming Marèl Tiehuis

Marèl komt de komende weken (tot 20 maart) een aantal diensten voor ons doen. Dat betekent dat zij bevallingen en kraamperiodes zal begeleiden. Op het spreekuur zullen jullie haar dan niet zien. Benieuwd wie ze is? Klik hier voor een foto.

 

20 weken echo's

Ilse is geslaagd voor haar echo opleiding. Vanaf 1 september zal zij de 20 weken echo's uitvoeren, met ons nieuwe echo-apparaat!

 

Geboorte

Lieve allemaal,

Gisterochtend, op 13 maart, is om 4u05 aan ons toevertrouwd: Jaïr Benjamin! Jaïr is een prachtig mooi mannetje, hij maakt het goed (en ik ook). We kijken dankbaar terug op een prachtig mooie badbevalling, heerlijk thuis. Het ging overrompelend snel, maar wat een gave, bijzondere ervaring.

 

Ik wens ieder die nog mag gaan bevallen zo'n mooie ervaring toe!

 

Vanaf half juni hoop ik weer aan het werk te gaan, maar tot die tijd genieten we eerst van ons kleine mannetje. 👶🏻😉.

Lieve groeten, Sjoerd en Pauline Haga

 

 

Verloskundige in opleiding

Vanaf 12 maart t/m 23 maart komt Nazlee Ghandari stage lopen bij ons. Zij is eerstejaars verloskundige in opleiding. Op deze pagina stelt ze zich voor. Benieuwd wie ze is? Op deze pagina stelt ze zich voor.

 

 

Zwanger en verzekerd bij Zilveren Kruis?

Zilveren Kruis* sluit bewust verloskundigenpraktijken uit. Dat vinden wij niet eerlijk! Sinds wanneer gaat meer winst maken boven goede zorg? #notfair #zilverenkruis
 * Zilveren Kruis is ook: Interpolis, Avéro, FBTO, Prolife, OZF en ZieZo.
 Wees gerust, je krijgt al je zorgkosten terug, maar lees wel even verder:
Zilveren Kruis

 

 

Zwangerschapsverlof en waarneming

Vanaf 18 december komt Anja Kremer bij ons waarnemen. Zij zal langere tijd bij ons blijven werken, omdat zij ook voor Pauline zal waarnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. In maart 2018 verwacht Pauline namelijk een kleine 'Haga' te mogen verwelkomen in haar leven! Anja neemt vanaf eind januari/februari Pauline's diensten en spreekuren over. Voor een aantal van jullie is Anja al bekend, omdat zij tijdens haar opleiding verschillende keren stage liep bij ons. We hebben er daarom ook alle vertrouwen in dat zij jullie goed en kundig gaat begeleiden de komende tijd!
 Benieuwd naar Anja? Ze stelt zich op
deze pagina aan je voor.

 

 

Verloskundige in opleiding

Vanaf 13 november tot en met 22 december komt Ilse Oosting stage lopen in onze praktijk. Op deze pagina vertelt zij wie ze is.

 

 

Waarneming t/m december

Vanaf oktober tot half december komt Rianne Wennemars ons team versterken. Benieuwd wie ze is? Op deze pagina stelt zij zich aan je voor.

 

Vernieuwde website online!

Onze vernieuwde website is online! Welkom, we hopen dat je alle informatie die je nodig hebt kan vinden op onze site. Neem voor actuele nieuwsberichten een kijkje op onze Facebook pagina.

 

 

 

 

 

 

Verloskundige Praktijk

De Nieuwe Vaart

 

Latyrusstraat 12E

7701 CX Dedemsvaart

Locatie Nieuwleusen

Sluis 3

 

Omloop 4b

7711 XD Nieuwleusen

Kolfhuur- en verkoop           Inschrijven           Nieuws           Klachtenregeling           Privacy           Contact

Facebook De Nieuwe Vaart