Spoed: 06 22491954

Facebook De Nieuwe Vaart

De praktijk

 

Onze verloskundigen

In onze praktijk werken we met twee verloskundigen, Ilse en Zoë. We hechten veel waarde aan persoonlijke zorg, daarom zal je ons tijdens de controles allemaal tegenkomen. Zo leren we je kennen en kunnen we je goed begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Ilse Bast

Zoë Brugman

Onze assistentes

Tijdens onze spreekuurdagen worden wij geassisteerd door Anita, Greetje en Heidi. Zij beantwoorden de telefoon, maken nieuwe afspraken en doen enkele controles. Ze hebben jarenlange ervaring in de praktijk en kunnen veel van je vragen beantwoorden. Indien nodig overleggen ze met één van de verloskundigen.

v.l.n.r. Greetje, Anita, Heidi

Echoscopiste

De echo’s in onze praktijk worden uitgevoerd door Ilse Bast en Jackie Wieringa. Zij maken termijnecho’s en eventuele groei- of liggingsecho’s. Ilse voert de 20 weken-echo's uit.

 

Waarneming

Vanaf december 2017 versterkt Anja Kremer ons team. Op deze pagina stelt zij zich aan je voor.

 

Verloskundigen in opleiding

Wij zijn een stageplaats voor verloskundigen in opleiding. De verloskundige in opleiding stelt zich op deze pagina aan je voor.

Verloskundige Praktijk

De Nieuwe Vaart

 

Latyrusstraat 12E

7701 CX Dedemsvaart

Locatie Nieuwleusen

Sluis 3

 

Omloop 4b

7711 XD Nieuwleusen

Kolfhuur- en verkoop           Inschrijven           Nieuws           Klachtenregeling           Privacy           Contact

Facebook De Nieuwe Vaart